Jdi na obsah Jdi na menu

Současnost

6. 3. 2020

2011 TJ Sokol má 28 členů. Složení výboru Sokola je následující starosta Milan Koukal, jednatel Roman Vaverka, pokladník Petr Plotěný, členové Karel Hrabovský a Dušan Horák. Po osamostatnění fotbalového oddílu jsou činnosti Sokola florbalový kroužek který organizují Petr Fridrich a Tomáš Horák a kroužek stolního tenisu který organizuje Dušan Horák. Další aktivitou je pořádání koštu slivovice a aktivní pomoc a účast na tradičních Ostatcích. Od podzimu roku 2011 se aktivity Sokola rozšiřují o florbalový kroužek mládeže, který vede Jiří Bárta spolu s Dušanem Horákem. A jak jste jistě zaznamenali v roce 2011 jsme uspořádali turnaj v nohejbale, stolním tenise a fotbalové utkání staré gardy nazvané 40+

V roce 2011 jsme se také spolu s SK podíleli na výrobě ozdob na obecní vánoční strom. Činnost TJ SOKOL v Nížkovicích odchodem fotbalového oddílu neskončila a pokud bude zájem hlavně mládeže a činovníků jako doposud tak hned neskončí.

2019 TJ Sokol má 29 členů. Starostou je bratr Milan Koukal, jednatelem bratr Tomáš Chytil. Provozujeme kroužek florbalu pro děti, který vede Pavel Pospíšil, Radovan Brzobohatý a Dušan Horák a kroužek stolního tenisu dospělých, který má na starost Pavel Pospíšil. Podílíme se na organiaci hodů a ostatků. Organizujeme turnaje ve stolním tenise a nohejbale. Pořádáme košt slivovice. a jsme nápomocni obci při pořádání různých kulturních a společenských akcí.